Laia 1Com cada diumenge, ens endinsem en la vida de personatges rellevants per descobrir l’empremta que han deixat. I ho fem a través d’una mirada privilegiada, la dels seus fills que ens porta Glòria Trullàs.

Avui us convidem a conèixer Josep-Lluís Carod-Rovira gràcies al relat i les reflexions de la seva filla, Laia Carod. Pare i filla. Dues persones amb molt sentit de l’humor, que han fet de l’esforç i l’amor per als seus, la seva guia en totes les seves etapes. Fins i tot ara, en la seva faceta d’escriptor, gràcies a la qual va obtenir el darrer Premi Octubre de narrativa amb la novel·la ‘La passió italiana’. La idea d’aquella obra va sorgir justament de la seva estada a la presó quan Soler i Barberà li deia que els catalans som uns italians frustrats. 4 dècades més tard, aquest enamorat de l’escriptura i la lectura, ha vist un dels seus somnis complerts.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *