logo-john-leblogI ara és el moment d’afinar l’enginy. El nostres mestre de les paraules John Leblog ens proposa un repte. Atents a l’enigma que planteja, vinculat com sempre a l’actualitat. Un enigma que és la resposta a la pregunta del titular d’aquest post.

Educació, cultura i esport. Les 3 incompetències ministerials del senyor Wert que ha tornat a irrompre als mitjans en la seva ofensiva cursa de fons que intenta espanyolitzar als alumnes catalans amb lleis que redueixen la cultura pròpia. Desde aquí li direm, educadament, que el català, de lleis anticulturals, no en vol i que els nostres alumnes son més intel.ligents i políglotes que aquells que no els vulguin respectar.
Imaginem però que un sol d’aquests alumnes us demana que li digueu la resposta de 8 lletres a l’enigma que avui us plantejo:

Share →

2 Responses to Què li recomanem al ministre Wert que vingui a fer a Catalunya en un bany de multituds perquè no sigui sempre tant sec i conegui el català més a fons ?