Frederic GomezAhir divendres una notícia ens va cridar molt l’atenció. En el marc del Congrés de la Fesbal, la Federació de Bancs d’Aliments, els Bancs de Catalunya van fer una crida d’emergència a particulars i empreses perquè tenen les prestatgeries gairebé buides i NO poden donar resposta als milers de demandes de menjar que tenen diàriament.
Els motius són dos. Per una banda han pràcticament esgotat les 2.300 tones d’aliments que es van recollir al novembre de l’any passat en el gran recapte que es va fer. I, per l’altre, encara NO han arribat les ajudes de la Unió Europea destinades a la compra de menjar.
Amb nosaltres tenim al president del Banc dels Aliments de Girona, Frederic Gómez.

 

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *