samba i marionaEn Samba va conèixer la Mariona Masferrer en una classe de català i poc després de conèixer-la li va demanar que expliqués la seva història. A la Mariona Masferrer la coneixeu bé perquè de tant en tant es col.loca l’uniforme de tertuliana ocasional a les nostres tertúlies. Psicòloga de formació va deixar la seva professió ja fa uns anys per dedicar-se a la seva passió l’escriptura. En Samba el coneixerem ara mateix. Avui són a maneres de viure perquè el llibre que el noi senegalès desitjava és una realitat.
Origen: Tambakunda és un viatge del Senegal a Barcelona. Terra on va néixer en Samba i la terra que l’ha acollit. Avui en Samba, i després de molts embolics burocràtics, té reconeguda la seva residència, per tant és un senegalès de cor i català d’adopció. Tot un heroi.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *