roc 1
Com cada setmana, a l’espai ADN del Maneres de viure Glòria Trullàs ens submergeix en la vida de persones rellevants de la nostra societat. Ho fem a través d’una veu privilegiada, la dels seus fills. Avui parlem amb el joier ROC MAJORAL, que ens retrata el seu pare, ENRIC MAJORAL.
Delicadesa, perfecció i un estil propi són la marca de la casa d’unes peces que només mirar-les, tocar-les, et traslladen a una platja desèrtica, on una suau brisa t’acarona la pell escalfada pel sol. Formentera és el principi i el fi, inspiració i llar. Motor i creadora d’una família, la del Roc Majoral que em rep amb un somriure d’orella a orella.  Roc i Enric Majoral, dos fills del nostre estimat Mediterrani que porten aquest petit gran mar dins seu. Un anar i venir d’onades de sensacions i sons d’on beuen per crear peces d’art, joies, que s’exhibeixen a mig món. Peces, un parell de les quals, estan exposades al Museu d’Art i Disseny de Nova York i que són obra d’unes mans sensibles i honestes.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *