PICAMConscients del què representa la pròpia imatge per tothom, però encara més, per un malalt de càncer, el 2004 un grup d’antigues pacients i cuidadores de malaties oncològiques van crear l’associació PICAM. Unes sigles que responen al nom Prevenció i Informació Càncer Molins. Una de les iniciatives que van impulsar és un banc de perruques gratuït per a malaltes que no es puguin permetre el cost d’un postís nou.
Avui ens acompanya una de les fundadores de PICAM, la Berna Moreira i tenim al telèfon també a una de les fundadores i voluntària, la Isabel Cano i a una usuària, la Rosa Montserrat.

Share →

One Response to Espais comuns: Banc de perruques de la PICAM (Prevenció i Informació Càncer Molins)

  1. […] El passat diumenge 7 d’abril la Berna Moreira ha estat entrevistada en el programa  Maneres de viure per la Carme Parras sobre el nostre Banc de Perruques. Si voleu escolta l’entrevista aquí teniu el link: http://blogs.laxarxa.com/maneresdeviure/2013/04/07/banc-de-perruques-de-la-picam-prevencio-i-informa… […]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *