lluisa castellEscoltem la música que fa feliç l’actriu Lluïsa Castells, de trajectòria extensa, sobretot al teatre, on l’hem vist formant part del repartiment, per exemple, de Que va passar quan Nora va deixar el seu home, obra per la que va guanyar el Premi Margarida Xirgu l’any també , A la Toscana i Cancún, per exemple. També en televisió l’hem pogut veure a série diverses: des de la mítica La Granja, la série que precedia el programa La Vida en un Xip, a El cor de la ciutat, Secrets de Família i Temps de Silenci.Ara és una de les protagonistes de Una història catalana de Jordi Casanovas, que aquest diumenge acaba les seves representacions al TNC. Aquesta obra va guanyar el premi Butaca 2011 al Millor text teatral de la temporada, que es va estrenar a la Sala Tallers en l’anomenat Projecte T6 la temporada 2010/2011 amb un èxit immediat.És un relat ambiciós que recorre dues dècades de la història del nostre país (de la transició a la Barcelona postolímpica) arriba ara a la Sala Gran, reescrita per l’autor i amb un repartiment amb cares noves, perquè el públic que es va quedar fora tingui una nova possibilitat de veure l’espectacle i perquè els qui ja van veure aquest intrèpid western català puguin tornar-se a endinsar en una trama amb noves sorpreses. La Lluïsa Castell és una de les cares noves del repartiment de Una història catalana, de la que també en formen part la Mariona Ribas, en Pep Cruz, en David Bagés, l’Alícia Pérez, la Lurdes Barba, entre d’altres. Precisament la Mariona ens explicava la importància i la cura que ha tingut el director de l’obra a l’hora d’escollir la música, omnipresent durant tota l’obra. La Lluïsa és de les persones amb gustos musicals d’allò més variats que, posats a triar una cançó per escoltar una vegada i una altra, escolliria Imagine.

 

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *