Emma RocaL’Emma va ser una nena atípica. Una nena a qui agradaven els jocs de nens. Una nena que ha lluitat sempre contra els elements. De petita va haver de convèncer tothom que una nena també podia jugar a pilota; de més gran que una bioquímica podia ser bombera; també que una bombera bioquímica podia ser esportista d’elit i finalment que una bombera bioquímica i esportista d’elit podia ser mare de tres criatures. Més clar l’aigua. Voler és poder.
L’Emma ha volgut i ha pogut. Fent malabars per compaginar-ho tot sense morir en l’intent. I té la gran sort de viure intensament cadascuna de les parcel.les de la seva vida que acaben esdevenint vasos comunicants que la fan sentir, per sobre de tot, persona que estima la seva professió, la natura que l’ha vist créixer, l’esport que la connecta amb els seus límits i a la família, flonjo matalàs on caure quan no pot més!
La seva vida no és una cursa a contrarellotge sinó un passeig amb els cinc sentits per la terra que viu, respira i trepitja. El seu parlar delata una dona de discurs serè, al costat de qui et sente segur, sempre. La fortalesa que transmet li han donat les curses més hostils en què ha participat. Esport de risc que et posa al límit i et fa ser conscient de la importància de viure el present l’aquí i l’ara. És autora del llibre Non stop! (Esportista, bombera i mare) publicat per Angle Editorial que recull una bona mostra de les vivències de la seva intensa vida. 

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *