mona de pasquaAls Espais Comuns d’aquesta setmana, us presentem dues iniciatives que pensem que mereixen la nostra atenció en aquests dies de Setmana Santa. Avui parlem de Mones de Pasqua, però no unes qualsevol, sinó unes amb finalitat solidària. Per una banda, descobrirem el projecte que du a terme la Pastisseria La Palma i l’Eix Clot, per quart any consecutiu. Aquells que vulguin veure-la només han de passar -se pel carrer del Clot, 72 de Barcelona on està exposada la mona dedicada al Barça i els seus valors,. Quan acabi la Pasqua, es canviaran trossos de mona per aliments, en benefici del Banc dels Aliments. La segona iniciativa solidària sorgeix de l’empresa familiar Alemany, dedicada des de fa més de 50 anys a la fabricació de xocolates i gelats artesans i la ONG Pallassos Sense Fronteres. Alemany ha dissenyat una figura de xocolata que representa una caravana de circ, el logotip de Pallassos Sense Fronteres i dos artistes de circ molt especials. Per cada “mona” de xocolata comprada es donaran 2 euros a Pallassos Sense Fronteres.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *