Iñigo García Ureta okSeguir el plànol d’una altra ciutat mai et permetrà orientar-te a la teva pròpia. Prendre consciència d’on som i on volem anar és el més important per ser. Fer camí construint-lo pas a pas, sense intentar trobar dreceres, essent molt conscients que les nostres decisions sumen i que no hem de tenir por de viure la nostra vida com nosaltres volem i no com volen que la visquem els altres… I si ens equivoquem, sempre som a temps de tornar a començar.
Aquestes són només algunes de les moltes idees que ha atrapat Iñigo García Ureta al seu nou llibre: “Lo que la universidad no enseña”
No és una crítica al sistema universitari sinó un elogi a la vida… A no deixar per demà el que es pugui fer avui i que allò que fem ho fem a consciència, amb responsabilitat, esforç i passió… els anys ens donaran la perspectiva per saber que ha valgut la pena. I que la vida ensenya, la majoría de les vegades, més del que ens ensenya l’escola o la universitat.
Avui Íñigo García Ureta és el protagonista de Maneres de viure i pensar.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *