marcEn Marc no va dubtar ni un moment a anar a viure a Irgo. Un poble de l’Alta Ribagorça on durant l’any viu sol, amb la seva companya. A l’estiu les segones residències acullen algun turista despistat que busca desconnectar. En Marc va anar a parar a aquest racó de món buscant espai i el va trobar. A banda un paisatge impressionant, un entorn natural feréstec, de natura salvatge inexplorada i un ritme de vida lent.
No li ha fet por al Marc despendre’s de tot allò que per ell és superflu, les botigues, les connexions a Internet, les relacions socials… té tot el que necessita. I el temps suficient per dedicar temps a pensar en el seu futur i en un negoci incipient que va prenent forma.
Fa deu anys que en Marc va deixar Terrassa, el poble on va néixer i créixer. I des d’aleshores s’ha anat desconnectant, de mica en mica. Ha viscut a ciutats petites, pobles de pocs habitants… fins arribar a viure on viu avui, sol. Un lloc que li permet ser pràcticament autosuficient. Un hort darrera de casa li proporciona aliments per viure i un cotxe a la porta el connecta quan ell vol amb la civilització.
La seva ha estat una elecció. I allò que un escull és el que et fa sentir lliure.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *