ALCALDES MARÇDivendres es va celebrar el dia mundial de l’aigua, un bé molt preuat i que ha permès el desenvolupament del territori. Avui conversem amb alcaldes de tres poblacions en què la presència d’un riu ha jugat i juga un paper important en la personalitat i el progrés dels seus habitants. Són tres localitats de tamany força similar, entre 3 i 4 mil habitants, amb caràcters molt diferents. El riu és considerat sempre un font de vida, però en cada etapa del seu curs, té un caràcter específic que dota la terra per on transcórrer d’unes característiques úniques. Avui coneixem tres poblacions en el riu n’és protagonista.Ens acompanyen Antoni Clement, alcalde Puig-reig (Berguedà), Albert Vilà, alcalde de El Papiol (Baix Llobregat) i Joan Manso, alcalde de Campdevànol (Ripollès).

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *