Albert OliveresAvui Albert Oliveres ens retrata el seu pare, el professor d’Economia Aplicada a la Universitat Autònoma de Barcelona i president de l’ONG Justícia i Pau, Arcadi Oliveres.
L’Albert és el més petit de 4 germans, tots homes. Són fills de l’Arcadi -economista i activista social, compromès amb la cooperació i el desenvolupament- i la Janine Künzi, una suïssa llicenciada en infermeria, filosofia i magisteri.

Escolteu el retrat de dues persones honestes i conscients que certes maneres de viure ajuden a millorar la societat, a fer-la més justa i humana. Una aposta vital per al present amb l’ull posat en un futur millor. Tot plegat, embolcallat d’un bon caliu familiar i l’humor propi dels Oliveres.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *