Toni_CruanyesAra és moment de fer un salt a l’exterior per creuar fronteres i escoltar veus de casa nostra que des d’altres països observen i analitzen, dia a dia, els passos que estem seguint. Són mirades que gaudeixen del privilegi que otorga la distància: ulls frescos que comparen en el territori d’acollida el tarannà català per aportar-li nous punts de reflexió i noves idees que ajuden a enriquir el nostre discurs.
En el Visions de Catalunya des d’Europa, dediquem els propers minuts a conversar amb el periodista Toni Cruanyes. Ell és llicenciat en Periodisme i Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser cap d’internacional de TV3 i director adjunt del diari Avui. Corresponsal de la televisió catalana a Londres i actualment ho és a París. En els darrers premis Octubre, va guanyar el premi Joan Fuster d’assaig, amb la seva obra ‘Antídot contra l’extrema dreta’ de l’editorial Tres i Quatre.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *