jordi savall 3A l’estudi del “mestre” la fusta que cobreix, terra, parets i sostre, ens protegeix del fred exterior. Savall duu roba fosca, sabates d’estar per casa, se serveix un te i parla d’allò que més estima, la música. Interpretar partitures que han composat altres és per a ell un acte de gran responsabilitat i un moment de gran espiritualitat, difícil explicar-ho amb paraules. La paraula feliç defineix molt bé el què sent Jordi Savall quan en un concert la múisca flueix i els músics estan en comunió. Concerts únics i irrepetibles. Llocs escollits perquè la música soni com ha de sonar. Entrega total i absoluta. L’instrument es converteix en una extensió d’un mateix. S’estableix una màgica relació d’amor.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *