nakadska estudi 1Avui descobrim el col·lectiu artístic NAKADASKA, actualment resident a la Nau Ivanow de Barcelona. El grup està format per cinc joves que creuen molt en la força de les emocions i en reivindiquen la seva importància. Duen a terme projectes teatrals i audiovisuals que busquen despertar la sensibilitat i fer reflexionar a l’espectador sobre l’individu i la seva relació amb la comunitat.
Dieun que no es conformen només amb “fer art”, sinó que han engegat una “petita revolució” per reivindicar la necessitat de sentir i de pensar, i d’actuar de manera col·lectiva per preservar a aquests dos trets. Tot això es resumeix en el seu lema: “sent, pensa,actua”. Avui ens acompanyen  l’Ariadna Matamoros i l’Adrián Pino, l’artífex d’aquest col.lectiu artístic.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *