raul romevaAra és moment d’obrir una finestra a l’exterior, per entendre com se’ns veu fora de les nostres fronteres. Des de fa unes setmanes, el Maneres de Viure, ho fem a través de l’espai Visions de Catalunya des d’Europa, uns minuts durant els quals ens dediquem a conversar amb catalans afincats fora de Catalunya per observar mirades més externes, que ens ajudin a comprendre tot allò que està succeïnt en aquests temps complexes i canviants.
Avui parlem amb una persona que coneix bé la realitat tant del nostra país, com de la complexitat de les relacions amb Espanya i Europa. Raül Romeva és eurodiputat per Iniciativa per Catalunya- Esquerra Unida i Alternativa des de l’any 2004. Ell és llicenciat en Ciències Econòmiques i Doctor en Relacions Internacionals per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *