INVCondMare

Condició de mare descobreix el relat de vida d’una vintena de personatges populars a partir dels records i les experiències viscudes en primera persona per la seves mares. Una visió original que ens permet descobrir detalls molt íntims de la biografia de personatges públics, alhora que ens aporta reflexions molt singulars sobre l’educació, la relació entre mares/pares i fills o la manera com determinades decisions afecten el trànsit cap a la vida adulta. Condició de mare és, també, el relat d’un temps i d’un país, en la mesura que ens ofereix una suma d’històries sobre com ha estat el camí cap a l’èxit personal o professional. En cada personatge es genera una reflexió educativa i sentimental, que pot ser útil en l’art d’educar els fills.

Un llibre de Jordi Sacristan i Carme Parras que recull l’experiència de: Àlex Rovira, Anna Veiga, Jaume Mateu “Tortell Poltrona”, Marc Márquez, Xavi Hernandez, Gemma Mengual, Josef Ajram, Pepa Plana, Ignasi Terraza, Carme Ruscalleda, Nacho Vidal, Felip Puig, Germans Roca, Bruno Oro, Marta Carrasco, Llibert Fortuny, Lluís Gavaldà, Salvador Macip, Sílvia Pérez Cruz, Isidre Esteve, Àlex Rovira, Anna Veiga, Jaume Mateu “Tortell Poltrona”, Marc Márquez, Xavi Hernandez, Gemma Mengual, Josef Ajram, Pepa Plana, Ignasi Terraza, Carme Ruscalleda, Nacho Vidal, Felip Puig, Germans Roca, Bruno Oro, Marta Carrasco, Llibert Fortuny, Lluís Gavaldà, Salvador Macip, Sílvia Pérez Cruz, Isidre Esteve.

Pàgina de compra.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *