Júlia OrtinezLa Coco Comín és reconeguda per la seva trajectòria com a coreògrafa i directora d’espectacles musicals, una disciplina amb poca tradició a casa nostra, que ella va impulsar amb valentia. Des de ‘Memory’ aquell primer musical dirigir per Ricard Reguant i protagontizat per Àngels Gonyalons l’any 1991, ha plogut molt. Després va estrenar músicals que han quedat en la memòria de molts: ‘Bojos per Broadway’, ‘Chicago’ i un llarg etcètera. També ha fet coreografies per anuncis o pel·lícules.

La seva filla, la Júlia Ortínez ens fa un retrat íntim i entusiasmat de la seva mare. Ella es defineix com a artista. És professora de claqué de l’escola de la seva mare i actualment actua al musical Grease. Elles són dues dones plenes d’energia, que dansen per la vida apassionadament i que han convertit l’art del moviment en l’aliment de les seves ànimes i els seus cossos.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *