hort urbàSón horts que de mica en mica van modifcant el paisatge urbà. Coneixerem de prop un d’aquests horts nascut a barcelona de manera peculiar: L’hortet del forat…Un hort que sorgeix de la tossuderia dels veïns quan, l’any 2.000, contrariats amb l’ajuntament per l’enderrocament dels edificis del què es va conèixer amb el nom de “El forat de la vergonya”. Tot responia a un pla urbanístic que afectava el barri de La Ribera de Barcelona. L’ajuntament hi volia construir un parking, ells, un hort. Ho van aconseguir, i a dia d’avui un hort fantàstic presideix la plaça de.
Ens acompanya un dels membres de l’ Hortet del Forat, en Paco Roldan. Al telèfon, Víctor Rodilla, participant de l’Hortet de l’Autònoma, que s’autodefineixen com a projecte d’agroecologia estudiantil autogestionada. Els integrants d’aquest projecte són joves estudiants d’aquesta universitat amb un seguit d’inquietuts vers el medi ambient i en concret, de l’àmbit de l’agricultura.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *