jenny moix 2 desembreUn temps per submergir-nos en el món de les emocions per aprendre a viure FLEXIBLEMENT; capaços d’adaptar-nos a temps canviants. Un camí que fem guiats per la psicòloga Jenny Moix que setmana rera setmana ens dona consells útils i reals per afegir al nostre manual de supervivència.
Definir termes abastractes sempre és difícil i avui la Jenny ens proposa un repte que esperem us faci reflexionar sobre la vostra escala de valors. Parlem de valors referint-nos a la qualitat d’una cosa, d’una persona… és aquell conjunt de qualitats que fan que una persona o cosa siguin preuats.
Els valors sempre són subjectius, cadascú confeccions una escala de valors d’acord amb la seva manera de viure i pensar. Avui ens mirem per comprobar si allò que pensem i desitgem i allò que fem està en sintonia.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *