Cristina_Gallach 2En aquest apassionant exercici, ens acompanya avui una dona que coneix molt bé l’engranatge europeu. Ella és la periodista Cristina Gallach, nascuda a Sant Quirze de Besora. Després de treballar 15 anys en diversos mitjans de comunicació com el 9Nou, Televisió Espanyola, el Periódico o EFE, va ser portaveu de Javier Solana a l’OTAN i després a la Unió Europea. La seva trajectòria ha destacat per la seva tasca en materia de defensa i política exterior i també de difusió i comunicació del projecte d’integració europea. Ella va ser considerada pel diari ‘Financial Times’ com una de les 30 persones més influents en política comunitària. Actualment és cap de Relacions Públiques del Consell de la UE.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *