teràpia amb gossos francisco javierLes teràpies assistides amb animals estan donant grans resultats. Diferents projectes avalen els seus resultats. A l’Hospital de sant Joan de Deu ja fa tres anys que han posat en pràctica la teràpia amb gossos.
Un projecte que avui és protagonista a Espais Comuns.
A l’estat espanyol fa relativament poc que ha arribat el “boom” de les teràpies assitides amb animals. A Sant Joan De Deu ja fa tres anys que van decidir implantar-ho amb gossos dins del projecte Hospial Amic, on es busquen activitats pensades perquè l’impacte de la hospitalització del nen i els famílies sigui el més amable possible.
Parlem de tot plegat amb en Francisco Javier Lozano, tècnic i expert d’intervenció amb animals i adjunt a la direcció d’infermeria a l’àrea de salut mental de l’hospital de Sant Joan Déu i l’Eva Domènech, directora de programes de CTAC (Centre de Teràpies Assistides amb Cans).

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *