marti angladaAquest dissabte 2 de març, arrenquem nou espai al Maneres de Viure. Després de dues temporades i mitja, cercant veus que des de diferents punts del territori espanyol ens han explicat com perceben tot allò que fem i som, ara fem un salt i creuem la frontera. Cada setmana aportarem la mirada d’algun català que viu o ha viscut a Europa i que des d’altres països, ha tingut aquella visió privilegiada i màgica que dóna la distància. Reflexions més serenes i amb una petita dosi de nostàlgia que, de ben segur, ens ajudaran a comprendre el nou camí emprès, per ciutadans i polítics, cap a una Catalunya més autònoma.
Encetem aquest espai amb una veu privilegiada, un periodista de raça, expert en política internacional. Ell és Martí Anglada. A banda d’haver estat cap d’internacional de TV3 i haver cobert conflictes a mig món, ha estat corresponsal, entre altres llocs, a Washington, Roma, Brussel·les, Berlín o Londres. Ara ha publicat el llibre ‘Quatre vies per a la independència’, en què analitza 4 processos de sobirania que van tenir lloc entre el 1990 i el 1993, els d’Estònia, Letònia, Eslovàquia i Eslovènia. Un full de ruta cap a una possible independència.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *