Carla serra

Una setmana més, obrim l’ADN. Una mirada íntima al llegat dels pares, una herència construïda a partir de petits moments quotidians, petites rutines, gestos i carícies que ens acaben per transformar en el què som. Avui Glòria Trullàs conversa amb Carla Serra, filla del filòleg, escriptor i enigmista, entre moltes altres coses, Màrius Serra. Té 17 anys i està estudiant primer de Batxillerat.  El seu pare va néixer l’1 de maig, dia del treballador, de 1963 també a Horta, el barri on ha crescut i on tothom el coneix. Era el petit de la casa, tenia dues germanes més grans. El seu pare, provenia de les Terres de l’Ebre i va treballar en el món de la indústria i la seva àvia, de Vilanova i la Geltrú, era sabatera.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *