papa romaSet dies carregats de de fets noticiables que ha recollit en John Leblog en el seu resum de l’actualitat de la setmana:
Aquesta setmana hem trobat a faltar a l’lñaki a Barcelona al servei d’alguna empresa telefònica al molt vil world congrés. Una fira per la que també s’hagués pogut passar l’ex tresorer del PP que sembla massa ocupat demandant al partit per acomiadament improcedent. Que aprofiti a venir per Catalunya ara que encara no li demanem el passa porc.

Comiat al vaticà. El papa plega i marxa en helicòpter al seu palauet amb 55 hectàrees de jardí…a resar pels pobres. Potser la retirada papal inspira a algún borbó a canviar Sarsuela per castellgrangolfo. En breu conclave vaticà que sembla ve calentet pels encobriments de pederàstia per part d’alguns cardanals.

On també van de cul és al PSC on no para la festa. La Chacón no vota pel dret a decidir i molesta als seus companys de partit, de la disciplina devots.

Parlant de partits i de vots en blanc, els blancs boten al Barça en el partit de copa. Ens teníen massa ben acostumats a guanyar però ja se sap, un día no. L’afició es preocupa i la premsa mira amb lupa. Alguns mitjans de Madrid van calentitos. Però no critiquem encara que no toca, de copa poca però poc a poc …no ens presi pitem.

El sector alimentari el tenim fet un pessebre, ja no ens donen gat per llebre ara la moda és cavall per vedella i podem trobar canelons, salsitxes o mandonguilles amb etiqueta que no quadra. Ja no saps equina botiga anar a comprar.

Catalans, l’actualitat ens supera i el marro satura portada, el futur és ple d’enigmes i ja no sabem que mengem, donem-nos avui un respir i anem-nos de calçotada !

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *