retrato_biografia_espido_freireEscoltem la música que fa feliç l’escriptora vasca Espido Freire, l’autora més jove que ha guanyat el Premi Planeta (tenia 25 anys quan li van donar per la novel.la Melocotones helados. Prèviament ja havia publicat les novel.les Irlanda, el 98 i un any després Donde siempre es octubre. Després ja va venir el planeta i altres novel.les i també diversos assajos, col.leccions de contes, una novel.la juvenil i un llibre de poemes. Ara n’acaba de publicar una altra, un assaig, que es diu Los malos del cuento. Como sobrevivir entre personas tóxicas (Planeta) en el què Espido Freire ensenya al lector a lidiar amb la gent tòxica que hi ha a les nostres vides a través d’ensenyances que extreu de llegendes, contes, personatges literaris, mitologia o religió. Sobre la música que li agrada i que sol escoltar…ara ho escoltareu per ella però ja us avanço que la va marcar el fet de dedicar-se al cant líric entre els 11 i els 19 anys tot i que també té altres preferències musicals com ara The Beatles, Leonard Cohen, Enrique Bunbury, Bjork….La cançó que la fa especialment feliç és Suzzane, de Leonard Cohen.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *