erika lustL’Èrika, estudioant brillant de ciències polítiques al seu país, va venir, becada, a aprendre castellà a Barcelona i es va enamorar de la ciutat. Tant que va venir una vegada i una altra fins que va decidir instal.lar-s’hi. I la necessitat de sobreviure en un indret amb una llengua i cultura tan diferent a la seva van fer que s’hagués de buscar la vida.
A Barcelona s’estava creant tot l’engranatge del Fòrum de les cultures 2004 i va tenir la sort d’entrar-hi a treballar. Quan es va acabar va anar a demanar feina a productores de publicitat i amb els ulls ben oberts, entre taronja i taronja espremuda per als càtering; les anades i vingudes fent encàrrecs es va començar a forjar l’Èrika directora de cinema.
La noia per a tot, sense dir res va començar a crear les seves pròpies històries. relats eròtics en forma de curts que van tenir un gran èxit a la xarxa i li van donar l’empenta per llançar-se a l’aventura de dirigir. Quan tothom li deia que no es dediqués al porno ella s’hi va tirar de cap, perquè hi creia. Ara amb tres pel.lícules estrenades amb èxit està a punt d’iniciar el seu quart projecte. Les paraules de l’Èrika encomanen emoció i passió. Ha aconseguit fer-se a ella mateixa. Treballant molt i agraïnt totes les oportunitats que li ha servit la vida. Viu un moment esplèndid i estem contents que l’hagi volgut compartir amb nosaltres. Acaba de publicar la novel.la eròtica La canción de Nora (Ed Espasa)

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *