oriol villar 2La publicitat és una de les protagonistes secundàries de la novel.la de Sergio Vila-Sanjuan, una activitat comunicativa, l’objectiu de la qual és vendre.
Avui volem parlar de publicitat amb un professional d’aquest àmbit, l’Oriol Villar. Ell és responsable de les darreres campanyes d’una cervesa que cada estiu, gairebé sense voler-ho, aconsegueix que la cançó de l’anunci es converteixi en la cançó de l’estiu. Ara ja no és una campanya estacional sino que just fa una setmana s’estrenava el darrer espot d’aquesta cervesa protagonitzada pel jugador del FCBarcelona, Cesc Fàbregas. Una trajectòria àmplia, la seva, en la que , com a director creatiu, ha portat campanyes com d’altres marques com Estrella, Desigual, Nike, Creu Roja, Coca Cola o Caja Madrid, entre d’altres.


Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *