vila sanjuanLa modernitat a Espanya va arribar gràcies a la publicitat. De sobte es van fer imprescindibles els televisors, les mitges de seda, les rentadores, els cotxes, les vacances… eren els anys 60, deixàvem enrera els tenebrosos 40, els pobres 50. I començavem l’era del consum. Cicle que es tanca amb una crisi que ens duu a repensar en què i com gastem els nostres diners.
Una època que el periodista i escriptor Sergio Vila-Sanjuán retrata minuciosament a la seva darrera novel.la “Estaba en el aire”, premi Nadal 2013. Una barreja de records; un important treball de documentació; que reacrea a través d’uns personatges i escenaris que ens són molt propers. Un relat on Barcelona, la publicitat, la ràdio i unes maneres de viure i relacionar-se esdevenen fil conductor escenari d’històries que han perseguit l’autor des de la seva infantesa.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *