raquel corsObrim l’ADN. Un espai per descobrir personatges rellevants a través d’un testimoni d’exepció, els fills. Avui Glòria Trullàs conversa amb Raquel Cors Munt, nascuda l’any 1985 pràcticament entre bambalines. És filla de l’actriu i directora, Sílvia Munt i de l’actor Miquel Cors, que va morir fa tres anys.
A banda d’alguns papers que va fer de petitona, la Raquel -realista i independent- busca incansablement el seu camí i a la seva manera. Ha dirigit diversos documentals i ha participat en la cuina de diverses pel·lícules, una professió que ha escollit des del coneixement i no des de l’emmillarament. En l’última ‘Mentiders’, ha fet de coguionista amb la seva mare. També forma part de l’equip del programa de pedagogia ‘Cinema en curs’, en què s’apropa a les escoles i instituts el món del setè art i s’ensenya als estudiants com fer creacions.

Share →

One Response to ADN: La filla de l’actriu Sílvia Munt, la Raquel Cors, ens parla de la seva mare

  1. BestClaudio escrigué:

    I have noticed you don’t monetize your page, don’t waste
    your traffic, you can earn extra bucks every month because you’ve got
    hi quality content. If you want to know how to make extra bucks,
    search for: Ercannou’s essential adsense alternative

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *