antoni puigverdUna setmana més el soroll pels casos de corrupció, espionatge, que esquitxen la política i fins i tot La Monarquia ens impedeixen veure el fons del problema. L’estat de la nostra democràcia, la política tradicional sembla no tenir armes per combatre el mal, cal buscar-lo, doncs, en la societat civil, la que surt al carrer, la que s’organitza en petites comunitats que donen suport a molts ciutadans que ho han perdut quasi tot amb aquesta crisi que colpeja sense treva. La política i la ciutadania s’han de retrobar iniciar un nou idili per transformar una situació extenuant. Per construir un nou futur.
Obrim a aquesta hora La Finestra d’Antoni Puigverd amb la voluntat de trobar reflexions que ens permetin entendre millor perquè passa el què passa.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *