tache-pfaffAvui afegim dos dialoguistes per conversar sobre un tema que ens interessa força. Volem parlar d’art contemporani, o art actual…, perquè els termes evolucionen en paral·lel a les formes artístiques i al propi mercat. En tot cas, l’art actual, ben lluny de l’alegria dels anys 80, també es reinventa, per fer front a la crisi, a la globalització i a altres enemics interns, com aquest IVA cultural que ha caigut com una bomba sobre el sector.
Ens acompanyen un galerista històric i un artista jove, que sense que es pugui qualificar ni de lluny com un artista emergent, sí que podem dir que és el primer cop que exposa en un espai singular d’una de les galeries més prestigioses de Barcelona. A partir d’aquest moment assistirem a les reflexions del galerista CARLES TACHÉ i de l’artista GUILLERMO PFAFF. F.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *