merce garrigosaAvui parlem de la Recollida de Medicaments que per sisè any, ha endagat el Banc Farmacèutic. Hi han participat 143 farmàcies de Barcelona, 192 de Catalunya en total. Es tracta d’una recollida de medicaments bàsics, sense prescripció mèdica (analgèsics, anti-gripals, vitamines, productes sanitaris, etc) . L’objectiu és recaptar medicaments bàsics que aniran a parar a entitats socials que les repartirà a persones en risc d’exclusió social.
Parlem de la recollida i del Banc Farmacèutic amb la Mercè Garrigosa, responsable del Banc Farmacèutic a Barcelona i amb en Xavier Ferrer, Doctor en Psicologia i Director Tècnic de la Fundació Salut i Comunitat, una de les entitats receptores dels medicaments recollits pel Banc Farmacèutic.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *