Ada ColauUn dels temes de la setmana ha estat justament l’admisió a tràmit al Congrés dels Diputats de la ILP sobre els desnonaments. Per avui hi ha convocada una jornada estatal de manifestacions a desenes de ciutats espanyoles al llarg del dia per reclamar el dret a un habitatge i en contra del genocidi financer. Tot plegat, és gràcies a la titànica tasca que ha estat desenvolupant en els darres anys la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, la pressió social i la que han exercit algunes entitats com ‘Jutges per a la democràcia’. Aquest col·lectiu de magistrats progressistes ha insitit reiteradament en la necessitat de buscar una solució a aquest drama social. A Espanya es produeixen 500 desallotjaments al dia mentre hi ha 5 milions d’habitatges buits.
Xavier González de Rivera, és membre de Jutges per a la Democràcia.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *