juan antonioCom cada setmana, afegim noves veus al Visions de Catalunya des d’Espanya. Mirades externes, punts de vista enriquidors, que sumen. Reflexions d’aquest intens moment polític i econòmic en el qual estem submergits que ens permeten copsar com ens veuen, com ens comprenen.
Avui ho fem conversant amb un ecologista històric, Juan Antonio López de Uralde, Juantxo. La crisi, el descontentament de la societat vers la classe política, els nombrosos casos de corrupció, van ser alguns dels motius que el van portar a traslladar la seva lluita activa, després de 10 anys al capdavant de Greenpeace Espanya, a la política.
Actualment, és coportaveu federal d’EQUO, una formació creada el 2011, eminentment ecologista, que a dia d’avui compta amb un representant al Congrés dels Diputats, gràcies a l’aliança amb els valencians de Compromís. En aquests temps convulsos, ells aposten per l’ecologia política, l’aprofundiment de la democràcia i la lluita per un nou model económic sostenible i just.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *