aredUn cop al més les tertúlies giren a l’entorn d’un col.lectiu concret. Avui gràcies a ARED, Fundació per la reinserció de dones, coneixem la història de tres persones que treballen per recuperar la llibertat perduda. ARED va néixer l’any 1994 al centre penitenciari de Wad Ras gràcies a la tenacitat i il·lusió de cinc dones internes, una voluntària i una monitora de confecció. Juntes van muntar un taller de confecció que els permetés una reinsersió digna i lliure d’estigmes un cop recuperessin la llibertat.
El projecte no només ha crescut sinó que ha donat bons fruits i avui sóm molts els homes i dones que després de seguir un programa de formació han aconseguit recuperar les seves vides. Tres persones que es converteixen en tertulians ocasionals de ràdio. Avui per parlar sobre la inserció a la societat després de passar per un centre penitenciari.
Comparteix aquesta estona de ràdio la Kemberly, alumna del curs de cuina a la Fundació ARED. Té 19 anys i es troba en situació de llibertat vigilada. També és amb nosaltres l’Alfonso, de 25 anys també segueix el curs de cuina i es troba en situació de tercer grau (secció oberta) al Centre Penitenciari de Wad ras. I per últim, l’Olga Té 23 anys, és mare d’un fill de 4 anys i actualment també està en situació de tercer grau a Wad Ras.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *