disciplina_castigoEntenem disciplina com la capacitat de dirigir tots els esforços amb l’objectiu d’aconseguir un fi. Etimològicament, però, disciplina fa referència a la instrucció que es dóna a un deixeble.
I la resposta la busquem en algú que, durant anys, ha inculcat disciplina. Manel Comas, entrenador de bàsquet conegut amb el sobrenom de “El sheriff” amb una llarga dirigint diferents equips a la lliga ACB. El Joventut de Badalona i el Baskonia. Comas és un dels entrenadors amb més víctòries de la Lliga ACB (392). Comas ha completat la seva faceta d’entrenador exercint com a comentarista de basquet a diversos mitjans de comunicació. A més, és autor de “Baloncesto, más que un juego”, una col.lecció de llibres en 20 volums en els què explica la cara B d’aquest esport.


Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *