jordi cortés estudi 1Quan a casa nostra es parla de dansa integrada, el nom del coreògraf i ballarí Jordi Cortés el tenim sempre present. En Jordi va començar a tenir les lesions que tard o d’hora pateixen els ballarins i això va fer que hagués d’adaptar el seu treball a les circumstàncies que estava visquent. La seva incapacitat va ser una manera de redescobrir el moviment amb crosses com si fos un apèndix de la seva esquena dels seus braços, i com això li donava noves possibilitats. Al seu curriculum diu que ha treballat amb companyies d’aquí i de Londres com ara Lanónima Imperial, Mudances, Metros, DV8 Physical Theatre, o EN-KNAP. Actualment és un dels directors d’Alta Realitat i de la Cia. Jordi Cortés – Alta Realitat.
Els darrers espectacles de dansa integrada que ha fet amb la seva companyia han estat Vitriol, Black Out i la darrera, In HEAVEN, en gira des de 2011. Parlem amb ell i amb la ballarina Maria José , una de les ballarines d’Alta Realitat. Ella ha fet diferents tallers i en Jordi li va demanar que s’incoroporès com a membre d ela compantia. ha participat en dos espectacles: un amb el grup Liant la Troca de Granollers i un altre espectacle titulat Wabisabi.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *