GRANELLL’actualitat d’aquesta setmana també ens ha mantingut alerta del què passava a Brussel.les. Una controvertida cimera dels països membres per aprovar un pressupost per als propers 7 anys. I finalment ahir a la tarda, el president del Consell Europeu, Herman Van Rompuy, anunciava que s’havia arribat a un acord sobre el pressupost de la Unió Europea. Després de 28 hores de negociació entre països. Un pressupost de 960 mil milions d’euros per als propers 7 anys, fins l’any 2020.
De fet el què es decideix és quan aporta i rep cada país. Per analitzar una cimera que dona pistes sobre el futur d’Europa i de retruc Espanya i Catalunya, parlem amb Francesc Granell, Catedràtic d’Organització econòmica internacional a la Universitat de Barcelona.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *