farmaciesAvui s’està duent a terme la sisena recollida de medicaments endagada pel Banc Farmacèutic. Són medicaments bàsics, sense prescripció mèdica (analgèsics, anti-gripals, vitamines, productes sanitaris, etc) que avui es recullen a 142 farmàcies de Barcelona, 192 farmàcies de Catalunya en total però que també es fa en altres ciutats espanyoles com ara Sevilla i Madrid, entre d’altres. L’objectiu és recaptar medicaments bàsics que aniran a parar a entitats socials (Creu Roja, Càrites, Arrels, etc) que les repartirà a més de 90.000 persones en risc d’exclusió social.
. En parlem amb la Mercè Garrigosa, responsable del Banc Farmacèutic de Barcelona. La recollida de medicaments tindrà continuitat fins divendres de la setmana que ve.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *