aan cerdàImpossible que al seu voltant no passin coses. L’Anna és una persona d’aquelles que encomana. Les ganes d’aprendre; l’estima al cinema, la música, la ràdio i l’escriptura; la van dur a formar-se com a coumnicadora audiovisual però la curiositat l’ha convertit en algú que fa que passin coses….
I una d’aquestes coses és el festival Pop Arb que cada estiu se celebra a Arbúcies des de l’any 2005. Era el moment en què, per fi, es reconeixia la feina feta pels grups de música catalans, quan al seu poble es va deixar de fer l’Acampada jove i quan tot just havia canviat el color de l’Ajuntament.
L’Anna va saber veure què era el moment, no va tenir por, va engrescar molta gent i amb la suma de tots avui el Pop Arb és un festival de referència. Un petit gran monstre que ara amenaça a menjar-se l’Anna, qui el va crear. Per això ella, feliç d’haver engendrat, la monstruosa criatura, ha hagut d’aprendre a posar límits. Es tracta de sobreviure, si cal, desconnectant el mòbil.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *