arquitectes la col okAvui descobrim un col.lectiu d’arquitectes que treballen per millorar els espais públics a partir del consens i les propostes dels veïns. Es tracta de LaCol. Un col.lectiu que sorgeix de quan eren estudiants d’arquitectura i van decidir llogar un local a uns baixos del carrer Ciceró del barri de Sants per poder treballar en els seus respectius projectes de final de carrera.
Aquest va ser l’embrió d’un estudi d’arquitectura que va començar amb 21 membres acabats de sortir de la facultat i amb dues idees molt clares. Per una banda, adoptar un sistema horitzontal, és a dir, sense caps ni jerarquies. Per l’altre, practicar l’arquitectura amb vocació de transformar la socieat, començant pel que tenien més a prop, en aquest cas el barri de Sants.
L’Arnau Andrés i en Lluc Hernandez, són membres de LaCol.

Tagged with →  
Share →

One Response to El col.lectiu de joves arquitectes LaCol

  1. […] El col.lectiu de joves arquitectes LaCol […]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *