Per segona temporada compartim taula amb alcaldes a l’espai dels Tertulians ocasionals del Maneres de viure. Ho fem escoltant i contraposant les impressions d’alcaldes i alcaldesses de municipis mitjans i petits del país.
Avui ens acompanya JOSEP MONRÀS, alcalde de MOLLET DEL VALLÈS, municipi del Vallès Oriental. Un municipi de 52 mil habitats ubicat al centre de la plana vallesana.
També ens acompanya ORIOL JUNQUERAS, alcalde de Sant Vicenç els Horts, amb 28 mil habitants. El municipi es troba a l’àrea metropolitana de Barcelona, a la comarca del Baix Llobregat, situat a la riba dreta del riu.
Oriol Junqueras va néixer al barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona, però quan tenia 2 anys es va traslladar a viure a Sant Vicenç dels Horts.
Finalment avui comparteix condició de Tertulià ocasional de Maneres de viure l’alcalde de Mataró, JOAN MORA.
Mataró té 124.000 habitants i és capital del Maresme. Una ciutat viva, amb un patrimoni cultural important. Situada entre el mar i la serralada litoral, gaudeix d’una situació geogràfica privilegiada.
Joan Mora, alcalde de Mataró, va néixer a la veïna Arenys de Mar.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *