ReempreaaUn exemple clar del què hem anat sentint de què els temps de crisi són també temps d’oportunitats el tenim amb la iniciativa de la que us parlarem avui. S’anomena Reempresa i és una iniciativa impulsada per Barcelona Activa i la patronal Cecot. Comencem per definir Reempresa…és la compra o el lloguer dels actius i fons de comerç d’una empresa per part d’una o més persones,reemprenedors, amb l’objectiu de donar continuitat al negoci original i FER-LO CRÉIXER. D’aquesta manera s’evita haver de fer tràmits interminables per crear una empresa nova.
En parlem amb en Jaume Baró, Director Operatiu d’Empresa de Barcelona Activa i també amb un reemprenedor,en Cesar Augusto de los Hoyos.Ell i el seu soci i amic, amb coneixements en el sector de la hosteleria, van venir d’Argentina i han treballat uns quants anys en aquest sector. Ara per ara estan a l’atur però compten amb alguns estalvis i amb la possibilitat de capitalitzar l’atur. Estan interessats en accedir a traspassos de bars i restaurants.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *