imma mosno i jordiL’escola, l’institut… és espai d’aprenentatge, de transmissió de valors d’intercanvi, viver de futurs talents. Per això cal tenir-ne cura. Només observant-la d’aprop, sabrem què és el què necessita per continuar tenient sentit, ara més que mai, en aquesta nova realitat canviant, convulsa, desesperançada… Com cada setmana busquem les assignatures pendents que arrossega el món educatiu per intentar reculerar-les. Ho fem amb l’escriptora, articulista però també mestra Imma Monsó, qui coneix el món de les aules bé. El seu esperit crític i punyent sentit de l’humor donen fotografien una realitat mal coneguda per molts de nosaltres. Avui reflexiona entre el que és políticament correcte i el que no ho és.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *