Lluis-Soler_ARAIMA20121017_0087_20Escoltem la música que fa feliç Lluís coler, actor de teatre, cinema i televisió, molt popular pels seus papers a les séries Secrets de família, Laberint d’ombres i El cor de la ciutat. Soler és ara un dels protagonistes, juntament amb Xavier Ripoll de l’obra Cosmètica de l’enemic d’ Amelie Nothomb a la Sala Muntaner. És una obra que dirigeix Magda Puyoque és fidel a l’estil de Nothom, autora d’altres èxits com Higiene de l’assassí i Estupor i tremolors, un relat àgil que ha sigut qualificada de thriller metafísic amb humor negre: parla de l’enemic interior, d’aquella part de nosaltres mateixos que s’escapa al nostre control. A Lluís Soler l’hem vist darrerament formant part del repartiment de l’obra Canigó, al TNC i de Luces de Bohèmia, a la Biblioteca de Catalunya. Lluís Soler té poc temps lliure per escoltar música…aprofita quan es cuina el dinar per posar-se música de fons. Uns gustos, molt eclèctics i…sorprenents.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *