carme forcadellDimecres el Parlament de Catalunya aprovava la Declaració sobiranista amb 85 vots a favor i 41 en contra. Una votació que ha posat de manifest la voluntat de continuar fent camí cap a la independència i que ha fet aflorar desacords, i desavinences entre partits i dins dels mateixos partits polítics. Maneres de veure un procés que ha de donar més autonomia a Catalunya. Un moment en què molts consideren que cal remar en una mateixa direcció; moment en què no es poden deixar caps per lligar perquè les negociacions, si hi són, amb Espanya seran intenses.
Els polítics catalans han donat el pas empesos per un clam ciutadà que ha fet camí en paral.lel i que va manifestar-se el passat 11 de setembre passat sense complexos pels carrers de Barcelona. Al darrera l’Assembla Nacional Catalana, una entitat sorgida d’un ampli moviment social i que es contempla com una garantia de que es vetllarà perquè el procés arribi al seu objectiu malgrat els obstacles amb els que toparà.
Avui a l’espai Maneres de viure i pensar conversem amb CARME FORCADELL, presidenta de l’Assembla Nacional Catalana.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *