Man and woman with thought bubbles that match each other's clothingEl filòsof Josep Muñoz-Redón reflexiona avui sobre aquesta acció que neguiteja a molts. Una activitat, però que ens identifica. A partir de la definició que en dóna Aristòtil (una persona és un animal de dos peus, sense plomes i que parla), Muñoz-Redón repassa com els pedagogs hi fan referència, així també com els empresaris. Aristòtil però és un dels filòsofs qui ha reflexionat més sobre aquest tema, diu, en la retòrica, que hem de tenir quatre coses quan parlem davant dels altres: saber parlar del què toca, del què té interès. També diu que les característiques de qui parla determinaran el seu discurs, així com també és important el públic a qui t’adreces. Per últim, és necessari que el nostre discurs tingui un fil argumentatiu.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *