Avui volem afegir una visió conjunt al mapa dels sentiments. Aquell llarg recorregut vital que va confegint les nostres febleses i seguretats. Que va definint el nostre benestar personal, malgrat les circumstàncies, que ens fa ser millors amb nosaltres mateixos i amb els altres.
en parlem avui amb el doctor en psicologia Javier Urra, que acaba de publicar el llibre “Mapa sentimental, alcanza la estabilidad emocionals conociendo tus sentimientos”
Javier Urra va ser el primer defensor del menor d’Espanya, ha treballat durant molts anys en àmbits de conflicte en joves i adolescents. És director d’Urrainfancia, impulsa diferents plataformes de divulgació, participa en diferents mitjans de comunicació. Ha escrit nombrosos llibres, centrats en l’educació pares fills i en la recerca i el treball en l’àmbit del benestar personal.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *